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portada Apple Companion (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
114
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 20.4 x 0.8 cm
Peso
0.25 kg.
ISBN13
9781883283056
N° edición
0003

Apple Companion (en Inglés)

Liz Clark (Autor) · Liza Clark (Autor) · Jill Vorbeck (Autor) · Brick Tower Press · Tapa Blanda

Apple Companion (en Inglés) - Clark, Liz ; Clark, Liza ; Vorbeck, Jill

Libro Físico

$ 10.810

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Jueves 27 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Apple Companion (en Inglés)"

Liz Clark was born and raised on a farm at the juncture of the Des Moines and Mississippi Rivers in Southeast Iowa. A graduate of Drake University in Des Moines, Iowa, Liz is a founding member of the Society for American Cuisine and the Heartland Food Society. A member of the International Association of Culinary Professionals and the American Institute of Wine and Food, Liz received a diploma in Cours Intensifs from La Varenne in Paris, studied at the Moulin de Mougin in France and the Cooking School at the Oriental Hotel in Bangkok, Thailand. The American Institute of Wine and Food featured Liz as one of the "Leading Chef's of the Mid West" in 1989. Besides this book, Liz has contributed to Barbara Grunes's Heartland Food Society Cookbook, Susan Herrmann Loomis's The Farmhouse Cookbook, and the James Beard Foundation's The James Beard Celebration, edited by Barbara Kafka. She currently operates a cooking school and a private, by-reservation-only, restaurant in a restored 1847 Italinate Villa-Style house on a bluff above the Mississippi River in Keokuk, Iowa. Jill Vorbeck, the "apple lady," peels, cores, and slices apples in a farm kitchen in central Illinois. She and her husband, Tom, began orcharding in 1977 after abandoning city careers as systems analysts. Today they grow over 200 varieties of apples, the best of the antique and modern, and operate Applesource - the mail order marketplace for specialty apples.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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