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portada Asfalto Culinario: El Laboratorio de Arzak
Formato
Libro Físico
Editorial
Categoría
Gastronomía y cocina
Año
2005
Idioma
Español
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
8424117298
ISBN13
9788424117290
N° edición
4

Asfalto Culinario: El Laboratorio de Arzak

Mikel Alonso (Autor) · Everest · Tapa Blanda

Asfalto Culinario: El Laboratorio de Arzak - Juan Mari Arzak

Gastronomía y cocina

4,75 estrellas - de un total de 5 estrellas 4 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Asfalto Culinario: El Laboratorio de Arzak"

Spanish chef Juan Mari Arzak is considered one of the worlds great culinary masters. At his restaurant, which has earned three stars in the Michelin Guide, work is divided into several phases: kitchen, dining room, laboratory, office, and maintenance.The story told in this book focuses on Arzaks laboratory. Located apart from the actual restaurant, the laboratory is equipped with all the latest technological advances. It is here that the new dishes that will eventually be served in the restaurant are planned. The laboratory staff develops new ideas, explores new flavor combinations, and reinvents familiar concepts. To prepare themselves for this task, the staff members must read many books, travel, and always be ready to interpret the world around them in culinary terms. When they return to the laboratory, they begin to experiment with their ideas. Only a tiny percentage of the recipes actually make it to the dining room, so the few that do are a source of great satisfaction to the staff, making them feel that their mission has been accomplished.The laboratory staff includes Elena Arzak, Igor Zalakain, and Xabier Gutiérrez, who work under the careful supervision of Juan Mari Arzak himself.The book focuses on a very specific part of the work done in the laboratory¾the appetizers known as pinchos. In reflecting upon these dishes, the author reveals a great deal about the world of urban cuisine.This innovative book of culinary literature will captivate readers from the very start with its daring and original contents as well as the excellent quality of its photographs and other graphic materials. This unique book, guaranteed to leave no reader indifferent, will awaken the senses.

Opiniones del libro

Nicolas VivalloMiércoles 17 de Noviembre, 2021
Compra Verificada

Me encanta ver como Xabier comenta la creatividad que tiene el y su equipo, como de una simple caminata puede llegar al laboratorio con 10 ideas para un posible plato

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Javier Alois Salazar OlivasMartes 19 de Abril, 2022
Compra Verificada

Los libros aparecen con 40% de descuento pero es de alguna manera una promoción falsa, encontráis el mismo libro al mismo precio en cualquier página. Es una manipulación innecesario, podrían hacer ofertas realmente reales que beneficien al comprador. Por lo demás, el libro es sensacional.

00
Pablo MoralesMartes 04 de Octubre, 2022
Compra Verificada

Esta genial y el precio es increíblemente barato.

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Esteban Vargas RojasMiércoles 03 de Mayo, 2023
Compra Verificada

excelente relación precio : calidad... inspirador a la Vaska.

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