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portada Baking at Republique: Masterful Techniques and Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.4 x 18.5 x 2.5 cm
Peso
1.18 kg.
ISBN13
9780399580598

Baking at Republique: Masterful Techniques and Recipes (en Inglés)

Betty Hallock (Autor) · Margarita Manzke (Autor) · Lorena Jones Books · Tapa Dura

Baking at Republique: Masterful Techniques and Recipes (en Inglés) - Manzke, Margarita ; Hallock, Betty

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Baking at Republique: Masterful Techniques and Recipes (en Inglés)"

A stunning instructional from beloved Los Angeles baker Margarita Manzke, who teaches the key doughs, batters, recipes, and clever ways for creating wow-factor and bakery-quality results at home. NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK TIMES For all who aspire to master brioche, croissant, pâte á choux, or even cookie dough and muffin and cake batter, Margarita Manzke, super-star baker and co-owner of Los Angeles hotspot République, takes bakers through her methods for perfecting texture and amplifying flavors, one inspiring photograph and brilliant trick at a time. With chapters dedicated to teaching each dough or batter and 100 recipes that put the lessons to work, plus more than 125 helpful and inspiring photographs, bakers will discover how to truly elevate their baking, whether they're making Manzke's Instagram-perfect chocolate chip cookies or her Philippines-inflected Halo Halo Cake. Serious home bakers will revel in the game-elevating techniques and irresistible recipe riffs found in Baking at République.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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