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portada Book on Pie: Everything you Need to Know to Bake Perfect Pies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 20.8 x 2.8 cm
Peso
1.27 kg.
ISBN13
9780358229285

Book on Pie: Everything you Need to Know to Bake Perfect Pies (en Inglés)

Erin Jeanne McDowell (Autor) · Harvest Publications · Tapa Dura

Book on Pie: Everything you Need to Know to Bake Perfect Pies (en Inglés) - McDowell, Erin Jeanne

Libro Físico

$ 34.270

$ 68.540

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 60 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Book on Pie: Everything you Need to Know to Bake Perfect Pies (en Inglés)"

A NEW YORK TIMES BESTSELLER Look no further than The Book on Pie for the only book on pie you'll ever want or need. Erin Jeanne McDowell, New York Times contributing baker extraordinaire and top food stylist, wrote the book on pie, a comprehensive handbook that distills all you'll ever need to know for making perfect pies. The Book on Pie starts with the basics, including ways to mix pie dough for extra flaky crusts, storage and freezing, recipe size conversions, and expert tips for decorating and styling, before diving into the recipes for all the different kinds of pies: fruit, custard, cream, chiffon, cold set, savory, and mini. Find everything from classics like Apple Pie and Pumpkin Pie, to more inspired recipes like Birthday-Cake Pie and Caramel Pork Pie with Chile and Scallions. Erin also suggests recommended pie doughs and toppings with each recipe for infinitely customizable pies: Mix and match Pumpkin Spice Pie Dough and Dark Chocolate Drippy Glaze with the Pumpkin Pie, or sub in the Chive Compound-Butter Crust for the Croque Madame Pielets . . . the possibilities are endless. With helpful tips, photographic guides, and inspirations--pie-deas--it's almost like having Erin in the kitchen baking pies with you.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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