menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Canal House: Cook Something: Recipes to Rely on (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
448
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780316268257

Canal House: Cook Something: Recipes to Rely on (en Inglés)

Christopher Hirsheimer; Melissa Hamilton (Autor) · Voracious · Tapa Dura

Canal House: Cook Something: Recipes to Rely on (en Inglés) - Christopher Hirsheimer; Melissa Hamilton

Libro Nuevo

$ 37.970

$ 63.280

Ahorras: $ 25.310

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 07 de Junio y el Martes 18 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Canal House: Cook Something: Recipes to Rely on (en Inglés)"

Learn to cook well with this Joy of Cooking for the Instagram generation from James Beard Award-winning cookbook studio Canal House, "the 1600 Pennsylvania Avenue of the food world" (Bon Appetit), with 300 simple recipes to rely on for the rest of your life.Canal House's Melissa Hamilton and Christopher Hirsheimer are home cooks writing about home cooking for other home cooks. From a lifetime of making dinner every single night, they've edited their experience down to the essentials: 300 simple and genius recipes that reveal the building blocks of all good cooking, and are guaranteed to make you a better cook.Each chapter of Cook Something helps you master a key ingredient or powerful technique, moving from simple (a perfect soft-boiled egg, and how to make it uncommonly delicious) to ambitious (a towering chocolate souffle). Recipes for salad dressings, sauces, braises, roasts, meatballs, vegetables, and even perfect snacks and sweets help novice and experienced cooks alike reach for the perfect dish for any occasion. Inside, you'll find:Poached salmon with lemon-butter sauceFettucine with ragu bologneseOven-braised chicken with gnocchiFrench onion soupCanal House's classic vinaigretteClassic Italian meatballsCaramelized apple galetteAnd so much more. Filled with step-by-step photographs and indispensable kitchen wisdom, it is a perfect gift for beginners and an ideal reference for confident cooks.Cook. Cook something. Cook something for yourself. Cook something for others. It will satisfy you more than you know.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes