Ya comenzó CYBER DAY: Las mejores ofertas del año hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Ceramic Smoker and Grill: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, Game and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
116
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 0.6 cm
Peso
0.21 kg.
ISBN13
9781726161558

Ceramic Smoker and Grill: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, Game and Vegetables (en Inglés)

Daniel Murray (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Ceramic Smoker and Grill: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, Game and Vegetables (en Inglés) - Murray, Daniel

Libro Nuevo

$ 21.100

$ 38.370

Ahorras: $ 17.270

45% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 19 de Julio y el Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Ceramic Smoker and Grill: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Meat, Fish, Game and Vegetables (en Inglés)"

Complete Ceramic Smoker and Grill CookbookThe ultimate how-to guide for your ceramic smoker and grill, use this complete guide to smoke all types of meat, seafood, and veggies. An essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others. Offers detailed guidance obtained by years of smoking meat includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe. The only guide you will ever need to professionally smoke a variety of food, including beef, pork, chicken, lamb, fish and seafood, turkey, vegetable, and game recipes such as: GRILLED TO PERFECTION BEEF RIBSSUPER GRILLED WHOLE CHICKEN ROASTSUPER-FINE GRILLED LEGS OF TURKEYHONEY GINGERED SALMON FILLETSGRILLED TO PERFECTION LOBSTER TAILSULTIMATE GRILLED CHOPS OF PORKCHARGRILLED GARLIC LAMB STEAKSROASTED QUAIL WITH HONEY AND ORANGE JUICELIGHTLY GRILLED ASPARAGUSThe book includes photographs of every finished meal, helpful tips and tricks on making BBQ and SMOKING MEAT to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes