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portada Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.3 cm
Peso
0.34 kg.
ISBN13
9781538164273

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals (en Inglés)

Hansen, Arve ; Lykke Syse, Karen (Autor) · Rowman & Littlefield Publishers · Tapa Blanda

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals (en Inglés) - Hansen, Arve ; Lykke Syse, Karen

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals (en Inglés)"

Industrialization has made the meat supply chain quick, global and to all intents, invisible. But, as this searching collection points out, meat is a hugely contested foodstuff - for reasons of sustainability, health, animal welfare, ethics and climate change.

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