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portada Duchess Bake Shop: French-Inspired Recipes From our Bakery to Your Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780147531025

Duchess Bake Shop: French-Inspired Recipes From our Bakery to Your Home (en Inglés)

Giselle Courteau (Autor) · Appetite By Rh · Tapa Dura

Duchess Bake Shop: French-Inspired Recipes From our Bakery to Your Home (en Inglés) - Giselle Courteau

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Jueves 23 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Duchess Bake Shop: French-Inspired Recipes From our Bakery to Your Home (en Inglés)"

The perfect balance of high-end French pastries and home baking. This elegant, must-have cookbook offers exceptional recipes with exquisite results--perfect for passionate home bakers.An updated version of the best-selling debut from Giselle Courteau, this beautiful cookbook is packed with stunning recipes with spectacular results. The ideas from this cookbook can be traced back to Giselle's experiences teaching English in Japan in 2007. It was in Tokyo that Giselle, a self-taught baker, first discovered French macarons and became determined to replicate the delicate confections at home. After experimenting with hundreds of different recipes, all in a tiny toaster oven, Giselle finally perfected a macaron recipe that inspired her to open a French Patisserie in Canada in 2009. That macaron recipe is featured in this cookbook and macarons have been (and continue to be) the bestselling item at Duchess Bake Shop since it first opened.     Macarons aside, Giselle's expertise in all things French patisserie is clear throughout this cookbook. Inside, you'll find standout recipes for Pains au Chocolat, Brioche, and Tartiflette. The cookbook also features contemporary twists on classics including The Duchess, a modern take on the Swedish Princess Cake; Duchess St. Honoré, a combination of two pastries (puff and pâte à choux); and delicious Canadian-inspired pastries such as Farmer's Saskatoon Pie, Butter Tarts, and the Courteau Family Tourtière. This new edition will also include Duchess Bake Shop's famed Buche de Noel, a perfect recipe for the holiday season!      With ten chapters of approachable recipes that have been tested and re-tested, Giselle's instructions demystify the baking process. This cookbook will inspire readers to bake with confidence using a range of baking equipment, techniques, and ingredients. The book's refined design captures the sophistication and chic decadence of Giselle's beloved bake shop.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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