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portada Eating Beside Ourselves: Thresholds of Foods and Bodies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Idioma
Inglés
N° páginas
248
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.6 cm
Peso
0.50 kg.
ISBN13
9781478016786

Eating Beside Ourselves: Thresholds of Foods and Bodies (en Inglés)

Heather Paxson (Ilustrado por) · Duke University Press · Tapa Dura

Eating Beside Ourselves: Thresholds of Foods and Bodies (en Inglés) - Paxson, Heather

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 64 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Eating Beside Ourselves: Thresholds of Foods and Bodies (en Inglés)"

Eating beside Ourselves examines eating as a site of transfer and transformation across bodies and selves. The contributors show that by turning organic substance into food, acts of eating create interconnected food webs organized by relative conditions of edibility through which eaters may in turn become eaten. In case studies ranging from nineteenth- and twentieth-century industrial animal husbandry in the United States, biodynamic winemaking in Aotearoa New Zealand, and reindeer herding in Arctic Norway to the creation of taste sensation in pet food and the entanglement of sugar and diabetes in the Caribbean, the contributors explore how food and eating create thresholds for human and nonhuman relations. These thresholds mediate different conditions and states of being: between living and dying, between the edible and the inedible, and the relationship between living organisms and their surrounding environment. In this way, acts of eating and the process of metabolism partake in the making and unmaking of multispecies ontologies, taxonomies, and ecologies. Contributors. Alex Blanchette, Deborah Heath, Hannah Landecker, Marianne Elisabeth Lien, Amy Moran-Thomas, Heather Paxson, Harris Solomon, Emily Yates-Doerr, Wim Van Daele

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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