Compartir
Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of our Edible World (en Inglés)
Julia Rothman
(Autor)
·
Rachel Wharton
(Autor)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of our Edible World (en Inglés) - Rothman, Julia ; Wharton, Rachel
$ 21.370
$ 35.610
Ahorras: $ 14.240
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 03 de Octubre y el
Jueves 10 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of our Edible World (en Inglés)"
Get your recommended daily allowance of facts and fun with Food Anatomy, the third book in Julia Rothman's best-selling Anatomy series. She starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, Rothman serves up a hilarious primer on short-order egg lingo and a mouthwatering menu of how people around the planet serve fried potatoes -- and what we dip them in. Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up. Also available in this series: Nature Anatomy, Nature Anatomy Notebook, Ocean Anatomy, and Farm Anatomy.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.