Promos de Invierno hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Microbial and Molecular Biology: From Fundamentals to Applications (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
454
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781774910863
N° edición
1

Food Microbial and Molecular Biology: From Fundamentals to Applications (en Inglés)

Islam, Saher ; Thangadurai, Devarajan ; Sangeetha, Jeyabalan (Autor) · Apple Academic Press · Tapa Dura

Food Microbial and Molecular Biology: From Fundamentals to Applications (en Inglés) - Islam, Saher ; Thangadurai, Devarajan ; Sangeetha, Jeyabalan

Libro Nuevo

$ 167.750

$ 232.990

Ahorras: $ 65.240

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 09 de Agosto y el Lunes 19 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Microbial and Molecular Biology: From Fundamentals to Applications (en Inglés)"

The ever-increasing globalization of the food industry demands new interventions and prevention technologies to improve the safety and quality of food. This multidisciplinary new book presents advanced systems for identifying, analyzing, tracking, and monitoring microbial contaminants in food.Key features: - Highlights emerging and re-emerging foodborne microorganisms and their virulence characteristics- Includes recent approaches for food quality assurance and risk management- Describes the practicality of molecular biology and microbial technologies for effectual control of foodborne infections- Presents a detailed overview of the utilization of recent molecular techniques in food microbiologyWith expert contributions from experienced academics involved in food microbiology and molecular biology research, this book offers indispensable guidance and a contemporary update of the latest developments in food microbial and molecular biology.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes