Envío a LUKA en todos los libros que quieras  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada How to Make Chocolate at Home, From Bean-To-Bar: A Practical Guide to Fabulous Chocolate (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
64
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
28.0 x 21.6 x 0.4 cm
Peso
0.24 kg.
ISBN13
9781984049889

How to Make Chocolate at Home, From Bean-To-Bar: A Practical Guide to Fabulous Chocolate (en Inglés)

Thomas Avery (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

How to Make Chocolate at Home, From Bean-To-Bar: A Practical Guide to Fabulous Chocolate (en Inglés) - Avery, Thomas

Libro Nuevo

$ 32.390

$ 44.990

Ahorras: $ 12.600

28% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 57 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "How to Make Chocolate at Home, From Bean-To-Bar: A Practical Guide to Fabulous Chocolate (en Inglés)"

Chocolate is to my mind the most alluring, the most complex and truly the world's most amazing food. Let me help you access chocolate like never before, to create it and tailor it to your exact specifications. The aim of this book is to enable you to make fabulous chocolate the simplest way with minimal specialist equipment in your own home. It will take you from complete novice to expert, with simple to follow instructions, handy tips and extensive formulations for all types of chocolate. I have over 10 years' experience in making chocolate, bean-to-bar, in my home kitchen. With a day job and two children, I am very time poor, so I have this down to a fine art! I ask you to trust me, try a bunch of things from this book and from there adjust the formulations to your liking and before long you will have your own style. With all the options and information in this book, my aim is to fast track you to your individual chocolate maker style! The important thing is to enjoy the process and really, what is not to like about making fabulous chocolate.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes