Compartir
Louisiana Crawfish: A Succulent History of the Cajun Crustacean (en Inglés)
Sam Irwin
(Autor)
·
Marcelle Bienvenu
(Prefacio de)
·
History Press Library Editions
· Tapa Dura
Louisiana Crawfish: A Succulent History of the Cajun Crustacean (en Inglés) - Irwin, Sam ; Bienvenu, Marcelle
$ 38.840
$ 64.740
Ahorras: $ 25.900
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 27 de Septiembre y el
Viernes 04 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Louisiana Crawfish: A Succulent History of the Cajun Crustacean (en Inglés)"
The hunt for red crawfish is the thing, the raison d'etre, of Acadian spring. Introduced to Louisiana by the swamp dwellers of the Atchafalaya Basin, the crawfish is a regional favorite that has spurred a $210 million industry. Whole families work at the same fisheries, and annual crawfish festivals dominate the social calendar. More importantly, no matter the occasion, folks take their boils seriously: they'll endure line cutters, heat and humidity, mosquitoes and high gas prices to procure crawfish for their families' annual backyard boils or their corporate picnics. Join author Sam Irwin as he tells the story--complete with recipes and tall tales--of Louisiana's favorite crustacean: the crawfish.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.