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portada Making Bread for Dummies (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.1 x 18.5 x 2.3 cm
Peso
0.38 kg.
ISBN13
9781119758099
N° edición
1

Making Bread for Dummies (en Inglés)

Wendy Jo Peterson (Autor) · For Dummies · Tapa Blanda

Making Bread for Dummies (en Inglés) - Peterson, Wendy Jo

Libro Nuevo

$ 23.530

$ 39.210

Ahorras: $ 15.680

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Viernes 31 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Making Bread for Dummies (en Inglés)"

Craving fresh-baked bread? The 2020 pandemic has highlighted our love of bread, especially when it was nowhere to be found! Bread making took center stage for many of us stuck at home and craving comfort food. Fresh baked bread definitely soothes the soul. As it should, bread baking has been a tradition for thousands of years and across all continents. Bread Making For Dummies explores the science behind the art of bread making and our cultural connection to wild and commercial yeasts. Break out your kitchen scale and favorite wholesome grains and join us on the journey, from classic German Pretzels (Brezeln) to warm Salted Pecan Rolls to Rustic Sourdough. Popular culinary author and dietician Wendy Jo Peterson has your foolproof loaf, flatbread, and roll needs covered. If you want to really start from scratch and culture your own yeast--no problem! She'll also let you in on the secrets of the fashionable no-knead and sourdough recipes that have been drawing chefs' kisses of discerning delight from bread-aficionados for the past decade. Discover the tools and ingredients needed in bread making Grow your own sourdough starter Form savory or sweet loaves Stuff breads for a complete meal Boost the nutritional quality of breads with wholesome ingredients, like nuts, seeds, and old-world grains Whether you're a nervous newbie or a seasoned, floury-aproned baker, Bread Making For Dummies is the beginning of a delicious, doughy adventure--so get your butter knife ready and discover just how easy and extra-tasty home bread-making can be!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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