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portada Nutrition Standards for Competitive Foods in Schools: Implications for Foodservice Revenues (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
54
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 0.4 cm
Peso
0.15 kg.
ISBN13
9781502409508

Nutrition Standards for Competitive Foods in Schools: Implications for Foodservice Revenues (en Inglés)

Constance Newman (Autor) · Katherine Ralston (Autor) · Mark Prell (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Nutrition Standards for Competitive Foods in Schools: Implications for Foodservice Revenues (en Inglés) - Newman, Constance ; Ralston, Katherine ; Prell, Mark

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Nutrition Standards for Competitive Foods in Schools: Implications for Foodservice Revenues (en Inglés)"

Across America, meals provided through USDA's National School Lunch Program (NSLP) and School Breakfast Program (SBP) supply most of the foods and beverages obtained by children at school. Most schools also sell competitive foods, or "à la carte" items, alongside USDA school meals, in vending machines, or in school stores and snack bars, with proceeds going to the school foodservice or fundraising school groups. These foods have been widely criticized as being of low nutritional value, undercutting public efforts to improve children's diets and prevent obesity. The Healthy, Hunger-Free Kids Act of 2010 requires schools that offer USDA school meals to limit competitive foods to those that meet updated nutrition standards, under development by USDA's Food and Nutrition Service (FNS).

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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