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portada Ruhlman's how to Braise: Foolproof Techniques and Recipes for the Home Cook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780316254137

Ruhlman's how to Braise: Foolproof Techniques and Recipes for the Home Cook (en Inglés)

Michael Ruhlman (Autor) · Little Brown & Co Inc · Tapa Dura

Ruhlman's how to Braise: Foolproof Techniques and Recipes for the Home Cook (en Inglés) - Michael Ruhlman

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Ruhlman's how to Braise: Foolproof Techniques and Recipes for the Home Cook (en Inglés)"

The second in a new series of highly accessible and instructive single-subject books covering basic to advanced techniques that will make you a better cook.According to James Beard-award winning cookbook author Michael Ruhlman, "Braising is what cooking is truly about--transformation. You start with a tough, often inexpensive, cut of meat, and through your care and knowledge as a cook, you turn it into something tender and succulent and exquisite. That is true cooking, cooking that engages both mind and soul." Among the recipes featured in this second book in Ruhlmans's new "how-to" series are Moroccan Lamb Tagine, Classic Yankee Pot Roast, Mexican Pork and Posole Stew with Dried Chilis, Braised Fennel, and a Corned Beef and Cabbage Braise. As with the other books in this line, practical information about essential tools and staple pantry items will be outlined,along with straightforward and clearly presented advice and dozens of colorphotographs showcasing both finished dishes and step-by-step cooking techniques.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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