Compartir
Something From the Oven: Reinventing Dinner in 1950S America (en Inglés)
Laura Shapiro (Autor)
·
Penguin Books
· Tapa Blanda
Something From the Oven: Reinventing Dinner in 1950S America (en Inglés) - Laura Shapiro
$ 27.400
$ 45.660
Ahorras: $ 18.260
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 31 de Mayo y el
Miércoles 12 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Something From the Oven: Reinventing Dinner in 1950S America (en Inglés)"
Author of the forthcoming What She Ate: Six Remarkable Women and the Food That Tells Their Stories (Summer 2017)In this captivating blend of culinary history and popular culture, the award-winning author of Perfection Salad shows us what happened when the food industry elbowed its way into the kitchen after World War II, brandishing canned hamburgers, frozen baked beans, and instant piecrusts. Big Business waged an all-out campaign to win the allegiance of American housewives, but most women were suspicious of the new foods—and the make-believe cooking they entailed. With sharp insight and good humor, Laura Shapiro shows how the ensuing battle helped shape the way we eat today, and how the clash in the kitchen reverberated elsewhere in the house as women struggled with marriage, work, and domesticity. This unconventional history overturns our notions about the ’50s and offers new thinking on some of its fascinating figures, including Poppy Cannon, Shirley Jackson, Julia Child, and Betty Friedan.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.