Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Sweet & Southern: Classic Desserts With a Twist (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Autor
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780847843398
N° edición
01

Sweet & Southern: Classic Desserts With a Twist (en Inglés)

Ben Mims (Autor) · Rizzoli · Tapa Dura

Sweet & Southern: Classic Desserts With a Twist (en Inglés) - Ben Mims

Libro Nuevo

$ 30.270

$ 60.530

Ahorras: $ 30.260

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 07 de Junio y el Viernes 14 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sweet & Southern: Classic Desserts With a Twist (en Inglés)"

A fresh new voice in food writing reinvigorates decadent Southern desserts with a fun, modern edge. With the assured authority of an experienced baker and the easy wit of a natural storyteller, Ben Mims guides readers through the techniques and traditions of classic Southern desserts. Time-wasting fussiness and artificial ingredients are reconsidered in favour of practical, modern updates, fresh flavours, and global influences. This book features picture-perfect favourites such as Hummingbird Cake, Lemon Layer Cake, Peach Cobbler, Peanut Butter Pie, Triple Cherry Pie, and Buttered Pecan Ice Cream. Homemade staples such as upside-down cake, red velvet cake, key lime pie, cornbread pudding, and snicker-doodles are elevated with simple and inspired twists. Mims also offers original recipes that daringly mix Southern traditions with international influences, such as an Indonesian-inspired Cinnamon-Chocolate Spekkuk and a Sicilian cassata with Southern flavours. Mixing reminiscences and reflections with an expert baker's tips and tricks, Sweet and Southern feels like an afternoon spent baking and gossiping with a friend. Precision is demonstrated through step-by-step photos and confident instruction, but the reader is also encouraged to experiment with different flavours, combinations, and preparations, empowering intrepid desert lovers to interpret and create new favourites.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes