Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The bad Food Bible: Why you can (And Maybe Should) eat Everything you Thought you Couldn't (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 13.2 x 2.3 cm
Peso
0.18 kg.
ISBN13
9781328505774

The bad Food Bible: Why you can (And Maybe Should) eat Everything you Thought you Couldn't (en Inglés)

Aaron Carroll (Autor) · Harvest Publications · Tapa Blanda

The bad Food Bible: Why you can (And Maybe Should) eat Everything you Thought you Couldn't (en Inglés) - Carroll, Aaron

Libro Nuevo

$ 20.440

$ 34.060

Ahorras: $ 13.620

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Martes 04 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The bad Food Bible: Why you can (And Maybe Should) eat Everything you Thought you Couldn't (en Inglés)"

Physician and popular New York Times contributor Aaron Carroll mines the latest evidence to show that many "bad" ingredients actually aren't unhealthy, and in some cases are essential to our well-being. Advice about food can be confusing. There's usually only one thing experts can agree on: some ingredients--often the most enjoyable ones--are bad for you, full stop. But as Aaron Carroll explains, if we stop consuming some of our most demonized foods, it may actually hurt us. Examining troves of studies on dietary health, Carroll separates hard truths from hype, showing that you can Eat red meat several times a week. Its effects are negligible for most people, and actually positive if you're 65 or older.Have a drink or two a day. In moderation, alcohol may protect you against cardiovascular disease without much risk.Enjoy a gluten-loaded bagel from time to time. It has less fat and sugar, fewer calories, and more fiber than a gluten-free one.Eat more salt. If your blood pressure is normal, you may be getting too little sodium, not too much. Full of counterintuitive, deeply researched lessons about food we hate to love, The Bad Food Bible is for anyone who wants to forge eating habits that are sensible, sustainable, and occasionally indulgent.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes