Compartir
The Deep end of Flavor: Recipes and Stories From new Orleans’ Premier Seafood Chef (en Inglés)
Tenney Flynn
(Autor)
·
Susan Puckett
(Contribuciones de)
·
Gibbs Smith
· Tapa Dura
The Deep end of Flavor: Recipes and Stories From new Orleans’ Premier Seafood Chef (en Inglés) - Flynn, Tenney ; Puckett, Susan
$ 27.030
$ 54.050
Ahorras: $ 27.020
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 05 de Junio y el
Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Deep end of Flavor: Recipes and Stories From new Orleans’ Premier Seafood Chef (en Inglés)"
More than 100 recipes, stories, and wine pairings from New Orleans' chef Tenney Flynn of GW Fins restaurant.Delicious recipes and tips to help home cooks master cooking all kinds of seafood. Flynn's easygoing, engaging style gives readers a tour of his hometown along with a toolkit for cooking seafood, from testing freshness at the market to pairing delicious fish recipes with sides and wines to create a finished menu. From classic Barbecued Shrimp and simple Sautéed Fillets with Brown Butter and Lemon to adventurous Pompano en Papillote with Oysters, Rockefeller Spinach, and Melted Tomatoes and sophisticated Lionfish Ceviche with Satsumas, Limes, and Chiles, Chef Flynn makes cooking fish "as easy as frying an egg."
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.