Compartir
The Lake Michigan Cottage Cookbook: Door County Cherry Pie, Sheboygan Bratwurst, Traverse City Trout, and 115 More Regional Favorites (en Inglés)
Amelia Levin
(Autor)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
The Lake Michigan Cottage Cookbook: Door County Cherry Pie, Sheboygan Bratwurst, Traverse City Trout, and 115 More Regional Favorites (en Inglés) - Levin, Amelia
Libro NuevoOrigen: USA
Envío en 9 a 14 días
$ 40.330$ 24.200
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 17 de Octubre y el
Jueves 24 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Lake Michigan Cottage Cookbook: Door County Cherry Pie, Sheboygan Bratwurst, Traverse City Trout, and 115 More Regional Favorites (en Inglés)"
This collection of 118 recipes captures the evocative food experiences of the Lake Michigan region, an ultimate vacation destination with hundreds of miles of shoreline and rich food traditions reflecting the bounty of the area's farms and the lake's daily catch. Recipes include Helen Suchy's Apple Cake from Door County, Homemade Sheboygan-Style Bratwurst, Chicago's HBFC Original Fried Chicken Sandwich, Beach House Cheesy Potatoes from Northwest Indiana, and The Cook's House Crispy Skinned Lake Trout from Traverse City. Delightful photographs of cottage life and classic destinations, along with profiles of favorite food purveyors, bring the lakeshore's flavors and charm to you year-round, wherever you are.