Celebramos la semana del libro hasta 80%  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada the silk road gourmet,western and southern asia (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
372
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 2.1 cm
Peso
0.54 kg.
ISBN
1440143056
ISBN13
9781440143052

the silk road gourmet,western and southern asia (en Inglés)

Laura Kelley (Autor) · iUniverse · Tapa Blanda

the silk road gourmet,western and southern asia (en Inglés) - Kelley, Laura

Libro Nuevo

$ 26.180

$ 52.360

Ahorras: $ 26.180

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Viernes 24 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "the silk road gourmet,western and southern asia (en Inglés)"

From the shores of the Black Sea to the sands of the Pacific, the foods enjoyed along the Silk Road whisper tales of connections between the cultures, histories, economies, and regions of Asia. In The Silk Road Gourmet, author Laura Kelley brings the breadth of Asian cooking to your door. Spanning more than thirty countries and including 1,000 recipes, the three volumes of The Silk Road Gourmet explore the cuisines of the countries that traded goods and shared culture along that great lifeline of the ancient world. This first volume surveys the cuisines of Western and Southern Asia from the Republic of Georgia to Sri Lanka and examines the cultural links between the countries that have led them to share ingredients, methods of preparation, and even entire dishes. This cookbook includes recipes for delicious and authentic main-course meat and vegetable dishes as well as appetizers, desserts, sauces, and condiments to grace contemporary, globalized tables. Learn how to prepare Grilled Chicken with Garlic and Walnut Sauce from the Republic of Georgia, Meatballs in Lemon Sauce from Armenia, and Cinnamon Potatoes with Pine Nuts from Azerbaijan. With fully tested recipes and step-by-step instructions, The Silk Road Gourmet brings the exotic home to you.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes