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portada The Sweet Side of Sourdough: 50 Irresistible Recipes for Pastries, Buns, Cakes, Cookies and More (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
168
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 19.6 x 1.0 cm
Peso
0.46 kg.
ISBN13
9781645674221

The Sweet Side of Sourdough: 50 Irresistible Recipes for Pastries, Buns, Cakes, Cookies and More (en Inglés)

Caroline Schiff (Autor) · Page Street Publishing · Tapa Blanda

The Sweet Side of Sourdough: 50 Irresistible Recipes for Pastries, Buns, Cakes, Cookies and More (en Inglés) - Schiff, Caroline

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Sweet Side of Sourdough: 50 Irresistible Recipes for Pastries, Buns, Cakes, Cookies and More (en Inglés)"

Transform Your Idea of What Sourdough Baking Can Be You've mastered a basic boule and perhaps ventured into a savory sourdough focaccia, but have you tried your hand at a scrumptious Peach and Ricotta Focaccia or decadent Orange-Pistachio Caramel Sticky Buns? Pastry Chef extraordinaire Caroline Schiff is here to show you all the creative (and delicious!) ways you can put your sourdough starter--both active starter and discard--to good use in recipes sure to satisfy your sweet tooth. Add a unique layer of flavor to mouthwatering pies and tarts like Apple- Maple Crumble Pie, Malted Milk and Dark Chocolate Tart and Blueberry- Lemon Thyme Cobbler. Transform your favorite breakfast pastries into the things of your sourdough dreams with recipes like Salted Dark Chocolate Chunk Scones, Caramelized Blueberry-Basil Blintzes and Lemon Sugar Crêpes. And enhance your next celebration with showstopping cakes like Tangerine Dream Cake, Apple-Sour Cream Crumb Cake and Olive Oil, Cherry and Almond Torte. With all of Caroline's tips and tricks for building and maintaining a sourdough starter as well as a host of crowd-pleasing desserts, sweet breads and naturally leavened pastries, this book is sure to open your eyes to new, exciting sourdough recipes.

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El libro está escrito en Inglés.
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