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portada The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection: Over 200 Delicious, Free From Recipes for Every Occasion (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781848993693
N° edición
1

The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection: Over 200 Delicious, Free From Recipes for Every Occasion (en Inglés)

Grace Cheetham (Autor) · Watkins Media · Tapa Blanda

The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection: Over 200 Delicious, Free From Recipes for Every Occasion (en Inglés) - Grace Cheetham

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection: Over 200 Delicious, Free From Recipes for Every Occasion (en Inglés)"

The definitive collection of gluten-free, dairy-free recipes from one of the most trusted names in free-from cookery.Whether you're following a gluten-free or dairy-free diet, then this is the only book you will ever need to eat well and feel great!With over 200 recipes for everything from breakfasts and light lunches to weeknight dinners and show-stopping mains, plus delicious desserts and a whole section on gluten free baking, this book is the perfect guide to free from cookery.Start your day with Buckwheat and Blueberry Pancakes or Muesli with Summer Fruit Compote, and discover dinnertime recipes that the whole family will enjoy, such as like Chicken Sesame Nuggets, Courgette and Sage Spaghetti Carbonara, or the best gluten free, dairy free lasagne. For special occasions, there are dinner-party dishes such as Beef Wellington, and to finish, why not try a classic Sticky Toffee Pudding?From celebration cakes to cookies, sourdough loaves to salads, these are tried-and-tested recipes from one of the most respected names in gluten free cookery. Grace Cheetham has spent the last 10 years educating readers on the best way to cook without allergens. This collection is the ultimate celebration of her best-loved recipes.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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