Venta Flash: Libros importados con hasta 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Microbiology, 2 Volume Set: Principles Into Practice (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
944
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781119237761

Food Microbiology, 2 Volume Set: Principles Into Practice (en Inglés)

Osman Erkmen (Autor) · T. Faruk Bozoglu (Autor) · Wiley · Tapa Dura

Food Microbiology, 2 Volume Set: Principles Into Practice (en Inglés) - Erkmen, Osman ; Bozoglu, T. Faruk

Libro Físico

$ 239.230

$ 478.450

Ahorras: $ 239.220

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 28 de Junio y el Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Microbiology, 2 Volume Set: Principles Into Practice (en Inglés)"

This book covers application of food microbiology principles into food preservation and processing. Main aspects of the food preservation techniques, alternative food preservation techniques, role of microorganisms in food processing and their positive and negative features are covered. Features subjects on mechanism of antimicrobial action of heat, thermal process, mechanisms for microbial control by low temperature, mechanism of food preservation, control of microorganisms and mycotoxin formation by reducing water activity, food preservation by additives and biocontrol, food preservation by modified atmosphere, alternative food processing techniques, and traditional fermented products processing. The book is designed for students in food engineering, health science, food science, agricultural engineering, food technology, nutrition and dietetic, biological sciences and biotechnology fields. It will also be valuable to researchers, teachers and practising food microbiologists as well as anyone interested in different branches of food.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes