Buscalibre Continúa Operando. Ver Comunicado Coronavirus (COVID-19)

    portada Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control (Contemporary Food Engineering) (libro en inglés)
    Formato
    Libro físico
    Editorial
    Categoría
    Ingeniería y transportes
    Año
    2010
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    358
    Encuadernación
    Tapa dura
    Peso
    1.40
    Isbn13
    9781439819852
    N° edición
    1

    Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control (Contemporary Food Engineering) (libro en inglés)

    Mehmet (Edt) Mutlu · Crc Press

    Libro Nuevo

    $ 18.260

    • Estado: Nuevo
    Origen: Colombia (Costos de importación incluídos en el precio)
    Recíbelo entre el Lunes 04 de Mayo y el Martes 12 de Mayo.

    Reseña del libro

    This book details the latest developments in sensing technology and its applications in the food industry, profiling the improvements achieved in recent years for better food quality, safety, processing, and control. Topics discussed include the use of biosensors for the assessment of natural toxins in food and for pesticides and foodborne pathogens, electrochemical biosensors as a tool for the determination of phenolic compounds and antioxidant capacity in foods and beverages, and the role of neural networks in the field of sensors.

    Opiniones del libro

    ¿Leíste este libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia evaluación.

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes