Compartir
Biotechnological Progress and Beverage Consumption: Volume 19: The Science of Beverages (en Inglés)
$ 229.780
$ 382.970
Ahorras: $ 153.190
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 01 de Julio y el
Jueves 11 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Biotechnological Progress and Beverage Consumption: Volume 19: The Science of Beverages (en Inglés)"
Biotechnological Progress and Beverage Consumption, Volume 19 in the Science of Beverages series, presents a scientific resource that discusses current and emerging advancements in technologies and novel applications to help researchers understand and apply the latest techniques to improve beverages. This reliable reference explores how beverages have been improved through biotechnology and provides technical information to improve professional development in a competitive market. Topics include a broad range of trends where some of the most advancements have been made, including improvements in bioactive concentration, probiotics, green technologies in fermentation, and in clarification processes.Provides technical aspects of bioprocesses for a deeper understanding of product creationPresents modeling and simulation examples for quality control and safety of fermented beveragesIncludes research methods and analysis to improve product development including texture and flavor
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.