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portada Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
456
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.4 x 21.3 x 2.5 cm
Peso
1.61 kg.
ISBN13
9781612121826

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés)

Adam Danforth (Autor) · Storey Publishing · Tapa Blanda

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés) - Danforth, Adam

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés)"

Slaughter and butcher your own animals safely and humanely with this award-winning guide. Providing detailed photography of every step of the process, Adam Danforth shows you everything you need to know to butcher poultry, rabbit, lamb, goat, and pork. Learn how to create the proper slaughtering conditions, break the meat down, and produce flavorful cuts of meat. Stressing proper food safety at all times, Danforth provides expert advice on necessary tools and helpful tips on freezing and packaging. Enjoy the delicious satisfaction that comes with butchering your own meat.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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