Compartir
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés)
Adam Danforth
(Autor)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés) - Danforth, Adam
$ 26.370
$ 31.020
Ahorras: $ 4.650
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis ListasRecíbelo el
Lunes 23 de Septiembre, comprando antes de
23 horas y 12 minutos.
En la mayoría de las comunas de la provincia de Santiago*
* A excepción de las comunas de San Ramón, Lo Espejo y La Pintana
* Tu pedido será despachado después de las 14:00 hrs.
Lo recibirás el
Lunes 23 de Septiembre.*
* RM: (Gran Santiago).
* VIII Región: Concepción, San Pedro de la Paz, Talcahuano, Hualpén y Chiguayante.
* V Región: Valparaíso, Viña del Mar, Quillota, Calera, La Cruz, Limache, Quilpué, Villa Alemana.
* IX Región: Temuco y Padre de las Casas.
* Resto de Chile: Un día hábil después.
Reseña del libro "Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork: The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering (en Inglés)"
Slaughter and butcher your own animals safely and humanely with this award-winning guide. Providing detailed photography of every step of the process, Adam Danforth shows you everything you need to know to butcher poultry, rabbit, lamb, goat, and pork. Learn how to create the proper slaughtering conditions, break the meat down, and produce flavorful cuts of meat. Stressing proper food safety at all times, Danforth provides expert advice on necessary tools and helpful tips on freezing and packaging. Enjoy the delicious satisfaction that comes with butchering your own meat.