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portada Café Paradiso Seasons: Vegetarian Cooking Season-By-Season (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
290
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
28.2 x 18.2 x 2.7 cm
Peso
1.06 kg.
ISBN13
9781629143897

Café Paradiso Seasons: Vegetarian Cooking Season-By-Season (en Inglés)

Denis Cotter (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Dura

Café Paradiso Seasons: Vegetarian Cooking Season-By-Season (en Inglés) - Cotter, Denis

Libro Nuevo

$ 26.150

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Café Paradiso Seasons: Vegetarian Cooking Season-By-Season (en Inglés)"

Hidden away in Cork, Ireland, Café Paradiso is considered to serve the best vegetarian cuisine available today. Fortunately for those who live across the pond, renowned chef Denis Cotter has written Café Paradiso Seasons, offering fine vegetarian fare for every season. This cookbook contains 140 delicious recipes, such as: - Spring vegetable and herb soup with fresh goat cheese ravioli- Grilled halloumi with lime and mint- Parmesan and chili polenta- Chocolate pecan pie, whiskey ice cream, and darling clementines- And many more!This is the ideal cookbook for vegetarians who are looking to challenge themselves with tasty recipes that will charm even the most staunch meat eater. Café Paradiso Seasons was also the winner of the Gourmand World Cookbook Award for Best Vegetarian Cookbook in the World in 2003. Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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