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portada Change Comes to Dinner: How Vertical Farmers, Urban Growers, and Other Innovators are Revolutionizing how America Eats (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
288
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0312577370
ISBN13
9780312577377

Change Comes to Dinner: How Vertical Farmers, Urban Growers, and Other Innovators are Revolutionizing how America Eats (en Inglés)

Katherine Gustafson (Autor) · Griffin · Tapa Blanda

Change Comes to Dinner: How Vertical Farmers, Urban Growers, and Other Innovators are Revolutionizing how America Eats (en Inglés) - Katherine Gustafson

Libro Nuevo

$ 25.480

$ 35.390

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Change Comes to Dinner: How Vertical Farmers, Urban Growers, and Other Innovators are Revolutionizing how America Eats (en Inglés)"

A fascinating exploration of America's food innovators, that gives us hopeful alternatives to the industrial food system described in works like Michael Pollan's bestselling Omnivore's Dilemma Change Comes to Dinner takes readers into the farms, markets, organizations, businesses and institutions across America that are pushing for a more sustainable food system in America. Gustafson introduces food visionaries like Mark Lilly, who turned a school bus into a locally-sourced grocery store in Richmond, Virginia; Gayla Brockman, who organized a program to double the value of food stamps used at Kansas City, Missouri, farmers' markets; Myles Lewis and Josh Hottenstein, who started a business growing vegetables in shipping containers using little water and no soil; and Tony Geraci, who claimed unused land to create the Great Kids Farm, where Baltimore City public school students learn how to grow food and help Geraci decide what to order from local farmers for breakfast and lunch at the city schools. Change Comes to Dinner is a smart and engaging look into America's food revolution.

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El libro está escrito en Inglés.
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