Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Crafting the Culture and History of French Chocolate (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2000
Idioma
Inglés
N° páginas
313
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0520221265
ISBN13
9780520221260
N° edición
1

Crafting the Culture and History of French Chocolate (en Inglés)

Susan J. Terrio (Autor) · University Of California Press · Tapa Blanda

Crafting the Culture and History of French Chocolate (en Inglés) - Susan J. Terrio

Libro Nuevo

$ 47.710

$ 95.410

Ahorras: $ 47.700

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 57 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 06 de Junio y el Martes 18 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Crafting the Culture and History of French Chocolate (en Inglés)"

This absorbing narrative follows the craft community of French chocolatiers--members of a tiny group experiencing intensive international competition--as they struggle to ensure the survival of their businesses. Susan J. Terrio moves easily among ethnography, history, theory, and vignette, telling a story that challenges conventional views of craft work, associational forms, and training models in late capitalism. She enters the world of Parisian craft leaders and local artisanal families there and in southwest France to relate how they work and how they confront the representatives and structures of power, from taste makers, CEOs, and advertising executives to the technocrats of Paris and Brussels. Looking at craft culture and community from a cross-disciplinary perspective, Terrio finds that the chocolatiers affirm their collective identity and their place in the present by commemorating selectively their role in history. In addition to joining a distinguished tradition of American anthropological writing on the role of food, her study of the social production of taste in the invention of vintage, grand cru chocolates lends specificity and weight to theories of consumption by Pierre Bourdieu and others. The book will appeal to anthropologists, cultural studies scholars, and anyone curious about life in contemporary France.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes