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portada Eat the Rainbow: Vegan Recipes Made With Love (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
0.71 kg.
ISBN13
9780711276857

Eat the Rainbow: Vegan Recipes Made With Love (en Inglés)

Harriet Porterfield (Autor) · Leaping Hare · Tapa Dura

Eat the Rainbow: Vegan Recipes Made With Love (en Inglés) - Porterfield, Harriet

Libro Nuevo

$ 28.790

$ 47.990

Ahorras: $ 19.200

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 6 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 13 de Mayo y el Jueves 16 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Eat the Rainbow: Vegan Recipes Made With Love (en Inglés)"

Vegan specialist Harriet Porterfield, creator of Bo's Kitchen, presents a visually stunning cookbook bursting with 70 vibrant plant-based recipes to boost immunity, improve mood and nourish mind and body. Eating the rainbow is a natural rule of life; we are always told that the more colors in your diet, the better for you it will be. This is because different plants contain different pigments, or phytonutrients, and the more vibrant their color, the more of these nutrients they contain! Bo's Kitchen has transformed this lesson into a bright and beautiful invitation to embrace the natural goodness of colorful ingredients, turning the hues of the rainbow into delicious and nutritious recipes that look and taste great. From Black Forest smoothie bowls and golden chickpea pancackes to sunshine pizza and rainbow buddha bowls, all70 of these all-natural recipes are bursting with color and nutrients, tailored to deliver health-boosting benefits and presented alongside advice on topics from mindful eating to the scientific benefits of specific ingredients. Eat the Rainbow contains sections on: Bright breakfasts, smoothies and juices, from blue coconut shakes to chia and beetroot mousse parfaits and rye aquafaba rainbow waffles. Magical meals for on the go, like the green goddess tart, sushi sandwiches with pickled beetroot or sweet and spicy pho. Kaleidoscope salads, sides and appetisers to bring color to your day, like the avocado maki, sesame and spinach rice balls or the rhubarb, strawberries and cherries galettes. Hearty helpings to warm your soul, like golden masala roti with curried carrot falafel or roasted pepper pasta with crispy spiced chickpeas. Delicious Desserts for the sweet-toothed, including matcha and blackberry curd tarts and raw vanilla donuts with blueberry cashew frosting. These delicious, colorful recipes will brighten your day and transform the way you eat, making this vibrant cookbook a tasty and nutritious must-have for any health-conscious kitchen shelf.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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