Regala un libro a papá con hasta 80% dcto.  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Handbook of Food Powders: Processes and Properties (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
596
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780323988209
N° edición
2

Handbook of Food Powders: Processes and Properties (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)

Bhandari Bhesh,Bansal Nidhi,Zhang Min (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Blanda

Handbook of Food Powders: Processes and Properties (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés) - Bhandari Bhesh,Bansal Nidhi,Zhang Min

Libro Nuevo

$ 265.780

$ 442.970

Ahorras: $ 177.190

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 28 de Junio y el Miércoles 10 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Handbook of Food Powders: Processes and Properties (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)"

Handbook of Food Powders: Chemistry and Technology, Second Edition covers current developments in food powder technology, such as Microbial decontamination of food powders, Gas and oil encapsulated powders, and Plant-based protein powders among other important topics. Sections introduce processing and handling technologies for food powders, focus on powder properties, including surface composition, rehydration and techniques to analyze the particle size of food powders, and highlight specialty food powders such as dairy powders, fruit and vegetable powders and coating foods with powders. Edited by a team of international experts in the field, this book continues to be the only quality reference on food powder technology available for the audiences of professionals in the food powder production and handling industries. It is also ideal for development and quality control professionals in the food industry who use powders in foods, and for researchers, scientists and academics interested in the field.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes