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portada How to Bake Everything: Simple Recipes for the Best Baking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
704
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.9 x 21.1 x 5.3 cm
Peso
1.43 kg.
ISBN13
9780470526880

How to Bake Everything: Simple Recipes for the Best Baking (en Inglés)

Mark Bittman (Autor) · Harvest Publications · Tapa Dura

How to Bake Everything: Simple Recipes for the Best Baking (en Inglés) - Bittman, Mark

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "How to Bake Everything: Simple Recipes for the Best Baking (en Inglés)"

In How To Bake Everything, the most comprehensive book of its kind, New York Times bestselling author Mark Bittman offers the ultimate baker's resource--for beginners and pros alike!Finally, here is the simplest way to bake everything, from American favorites (Crunchy Toffee Cookies, Baked Alaska) to of-the-moment updates (Gingerbread Whoopie Pies). The book explores global baking, too: Nordic ruis, New Orleans beignets, Afghan snowshoe naan. Bittman's recipes satisfy every flavor craving thanks to more than 2,000 recipes and variations: a pound cake can incorporate polenta, yogurt, ricotta, citrus, hazelnuts, ginger, and more. New bakers will appreciate Bittman's opinionated advice on essential equipment and ingredient substitutions, plus extensive technique illustrations. The pros will find their creativity unleashed with guidance on how to adapt recipes to become vegan, incorporate new grains, improvise tarts, or create customized icebox cakes using a mix-and-match chart. Demystified, deconstructed, and debunked--baking is simpler and more flexible than you ever imagined.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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