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portada I Hate Vegetables Cookbook: Fresh and Easy Vegetable Recipes That Will Change Your Mind (Cooking Squared) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
106
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.6 x 21.6 x 0.6 cm
Peso
0.20 kg.
ISBN13
9780999659427

I Hate Vegetables Cookbook: Fresh and Easy Vegetable Recipes That Will Change Your Mind (Cooking Squared) (en Inglés)

Katie Moseman (Autor) · Fortunella Press · Tapa Blanda

I Hate Vegetables Cookbook: Fresh and Easy Vegetable Recipes That Will Change Your Mind (Cooking Squared) (en Inglés) - Moseman, Katie

Libro Nuevo

$ 23.050

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "I Hate Vegetables Cookbook: Fresh and Easy Vegetable Recipes That Will Change Your Mind (Cooking Squared) (en Inglés)"

Think you're a veggie hater who could never enjoy vegetables? Do salads make you wilt? Do sprouts make you shudder? Then this is the cookbook for you! With the help of the I Hate Vegetables Cookbook, you'll learn to love vegetables one great recipe at a time.Say goodbye to overcooked and underseasoned vegetables. Learn to enhance them with flavor-boosting cooking methods and complementary ingredients.Get every recipe right the first time with easy-to-follow instructions, explanations of lesser-known ingredients, and handy tips from pro chefs.Buy this cookbook and become a veggie lover, not a veggie hater! Recipes Include: Comfort Food Classics like Garlic Cheddar Biscuit-Topped Vegetable Pot Pie, Amazing Appetizers like Buffalo Style Oven Roasted Cauliflower, Rich & Creamy Soups like Hatch Chile Chowder and Smoky Sweet Potato Soup, Flavor-Popping Salads like Sugar Snap Pea Salad with Prosciutto, Parmigiano, and Sherry Vinaigrette, Scrumptious Sides like Maple Butter Roasted Acorn Squash with Pecans and Blue Cheese, And so many more! Every recipe can be made gluten free and vegetarian!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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