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portada Ice Cream: The Full Scoop (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2008
Idioma
Inglés
N° páginas
32
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0823421554
ISBN13
9780823421558

Ice Cream: The Full Scoop (en Inglés)

Gail Gibbons (Autor) · Holiday House · Tapa Blanda

Ice Cream: The Full Scoop (en Inglés) - Gail Gibbons

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Ice Cream: The Full Scoop (en Inglés)"

Cool and smooth and sweet, ice cream has long been a favourite treat. It cools you off when it's hot and is too delicious to resist even in cold weather. How did it get to be so scrumptious? Best-selling author/illustrator Gail Gibbons dishes out the latest scoop on ice cream production. Ice cream has come a long way from its humble beginnings as a mixture of snow, milk, and rice. Gail Gibbons details the many firsts in ice cream history, from the earliest ice cream crank to the original waffle cone. Children's mouths will be watering as they follow ice cream's journey from farm to factory to freezer.

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El libro está escrito en Inglés.
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