Compartir
Non-Extractable Polyphenols and Carotenoids: Importance in Human Nutrition and Health (Food Chemistry, Function and Analysis) (en Inglés)
$ 334.130
$ 464.070
Ahorras: $ 129.940
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 30 de Mayo y el
Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Non-Extractable Polyphenols and Carotenoids: Importance in Human Nutrition and Health (Food Chemistry, Function and Analysis) (en Inglés)"
Polyphenols and carotenoids are abundant in fruits, vegetables, herbs and spices, and beverages, such as tea, cocoa and wine providing health-related benefits and antioxidant properties. Focusing on non-extractable polyphenols (NEPP) that are present in the diet, this book will improve our knowledge of dietary intakes and physiological properties of NEPP ensuring a better understanding of their potential health effects. With global appeal, this will be the first book dedicated to raising the profile of this important area. Summarising the current knowledge in the field, the book will direct further research for food chemists, scientists and nutritionists looking for a new perspectives.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.