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portada On the Himalayan Trail: Recipes and Stories From Kashmir to Ladakh (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 19.6 x 3.0 cm
Peso
1.08 kg.
ISBN13
9781784884406

On the Himalayan Trail: Recipes and Stories From Kashmir to Ladakh (en Inglés)

Romy Gill (Autor) · Hardie Grant Books · Tapa Dura

On the Himalayan Trail: Recipes and Stories From Kashmir to Ladakh (en Inglés) - Gill, Romy

Libro Físico

$ 32.250

$ 53.750

Ahorras: $ 21.500

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 17 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "On the Himalayan Trail: Recipes and Stories From Kashmir to Ladakh (en Inglés)"

"The heart and soul of beautiful Kashmir is in every single recipe. Simply stunning." - Gordon Ramsay In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalizing cuisine sharing over 80 extraordinary recipes that can be recreated in your own home kitchen. With everything from Shammi Kebabs (minced lamb patties) to Wagen Pakora (deep fried aubergine in gram flour) for Nashta (starters) succulent meat curries like the Kashmiri Rogan Josh or Gustaba (lamb meatballs cooked in a yoghurt gravy); to aromatic vegetable dishes such as the Kanguch yakhni (morels cooked in spicy gravy): these recipes shines a light on the magnificent, little-known cuisine of Kashmir and Leh, celebrating its land, its ingredients and its heritage. Kashmiri cuisine is one of the most delectable cuisines in India. Heavily influenced by Mughal, Persian, Afghan and Central Asian styles of cooking, it offers up a diverse range of dishes, displaying and reveling in a fusion of flavors and influences. Increasingly difficult to access due to the political uncertainty in the region, it's more important than ever to share and preserve Kashmir's secrets and traditional methods of cooking.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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