Compartir
Optimum egg Quality: A Practical Approach (en Inglés)
Coutts Jeffrey A. Und C. Wilson Graham: (Autor)
·
Paperbackshop Uk Import
· Tapa Blanda
Optimum egg Quality: A Practical Approach (en Inglés) - Coutts Jeffrey A. Und C. Wilson Graham:
$ 19.220
$ 34.940
Ahorras: $ 15.720
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 03 de Julio y el
Jueves 11 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Optimum egg Quality: A Practical Approach (en Inglés)"
The Optimum Egg Quality Handbook describes in detail all the main egg defects, internal and external and looks at the possible causes and corresponding control measures. A comprehensive practical guide to improving egg quality. A fresh egg, with a clean, smooth, brown or white shell, a pure, deep-yellow yolk and a translucent, firm white - this is the ideal of the egg producer and the consumer. How can producers make sure that hens lay more eggs like this, and fewer with shell or internal defects? The Optimum Egg Quality Handbook describes 15 shell defects and 9 internal defects, each illustrated with a colour photograph. It explains the possible causes and corresponding control measures for each defect. Egg producers and anyone else interested in poultry management will find this book a comprehensive, yet clear, simple and practical guide to improving egg quality.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.