Semana del libro importado hasta con 50% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Processing Effects on Safety and Quality of Foods (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
594
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 16.5 x 1.8 cm
Peso
0.49 kg.
ISBN
1420061127
ISBN13
9781420061123

Processing Effects on Safety and Quality of Foods (en Inglés)

Ortega-Rivas, Enrique (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Processing Effects on Safety and Quality of Foods (en Inglés) - Ortega-Rivas, Enrique

Libro Físico

$ 248.010

$ 496.010

Ahorras: $ 248.000

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 12 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Processing Effects on Safety and Quality of Foods (en Inglés)"

Covers a Host of Groundbreaking TechniquesThermal processing is known to effectively control microbial populations in food, but the procedure also has a downside―it can break down the biochemical composition of foods, resulting in a marked loss of sensory and nutritional quality. Processing Effects on Safety and Quality of Foods delineates three decades of advances made in processing techniques that produce microbiologically safe foods, while maintaining their sensory and nutritive properties. Addresses the Entire Food Processing IndustryWith an international team of more than 35 renowned contributors, this book presents evaluation techniques that yield reliable estimations of microbiological, physicochemical, nutritive, and sensory characteristics. Each chapter discusses the processing effects of relevant technologies and includes the basics of microbial kinetics, sensory evaluation, and the perception of food quality. A sampling of the techniques covered: Hermetically sealed containers Acrylamide formation Dried foods Irradiated foods Pressure-assisted thermal processing Pulsed electric field processing Processing Effects on Safety and Quality of Foods addresses the entire food processing industry, including food modeling, optimization, and proper design of manufacturing plants. It is the first of its kind―a single, sound reference that explores all of the different aspects involved in evaluating processing effects in food safety and quality.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes