Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Simply Delicious Wine Country Recipes (a Taste of California) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
186
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.9 x 21.3 x 2.3 cm
Peso
0.98 kg.
ISBN13
9780996863537

Simply Delicious Wine Country Recipes (a Taste of California) (en Inglés)

Robin Goldstein (Autor) · Tenley Allensworth Fohl (Fotografías de) · M27 Editions · Tapa Dura

Simply Delicious Wine Country Recipes (a Taste of California) (en Inglés) - Goldstein, Robin ; Fohl, Tenley Allensworth

Libro Nuevo

$ 31.230

$ 52.050

Ahorras: $ 20.820

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Martes 04 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Simply Delicious Wine Country Recipes (a Taste of California) (en Inglés)"

"A visit to Wine Country revives the soul and soothes the senses," notes author Robin Goldstein, in the introduction to her collection of luscious recipes inspired by the bounty of California's Santa Ynez Valley. These dishes celebrate the pairing of fresh, flavorful seasonal ingredients with the high-quality varietals that have earned renown for this part of Santa Barbara County. Chef Robin draws on her sojourns and travels in Mediterranean countries, as well as family favorites, to create her inventive and mouth-watering cuisine. Bite-size starters, like Crab Beignets and Prosciutto-Wrapped Grilled Peaches are perfect for setting the mood for a party or beginning an intimate dinner. A section on cheese opens with setting up the Ultimate Cheese Board, and goes on to highlight her takes on some creamy classics like Baked Brie with Caramelized Apples and Onions or Oven-Baked Brie Fondue. The sight of the Santa Ynez Valley's fruit-filled vines inspired an imaginative array of grape-infused recipes, from Wine Harvest Grilled Pizza and Grilled Lamb Medallions with Grape Glaze, to a sweet-savory Spanish Grape Tart. Roasted Corn and Crab Chowder, Grilled Scallops, and Parmesan-Crusted Chicken are just a few of the tantalizing dishes that Goldstein has created to pair with white wines. Red wine pairings come into their own with dishes like Syrah-Braised Short Ribs and Fresh Tomato Pasta Puttanesca. And for dessert? Who could resist an Autumn Fruit Compote with Lemon Panna Cotta, a holiday season's Mulled Red Wine Ice Cream, or the ultimate tribute to wine country--Dark Chocolate Wine Truffles. With more than 70 vividly photographed recipes, Chef Robin brings to the table her irresistible passion for sharing fine food and wine with joyous gatherings of family and friends.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes