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portada Sous Vide Cookbook: Remarkable Sous-Vide Recipes for Cooking at Home (Cooking in Vacuum) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
102
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 12.7 x 0.5 cm
Peso
0.11 kg.
ISBN13
9781979341264

Sous Vide Cookbook: Remarkable Sous-Vide Recipes for Cooking at Home (Cooking in Vacuum) (en Inglés)

L. Stewart, Harry (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Sous Vide Cookbook: Remarkable Sous-Vide Recipes for Cooking at Home (Cooking in Vacuum) (en Inglés) - L. Stewart, Harry

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 05 de Julio y el Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sous Vide Cookbook: Remarkable Sous-Vide Recipes for Cooking at Home (Cooking in Vacuum) (en Inglés)"

Are you still choosing between healthy and tasty food? Here is solution for you You shouldn't have to go out to expensive restaurants just to eat perfectly cooked food. Whether you're a sous vide enthusiast seeking to add new recipes to your repertoire, or just getting into the technique, this book will show you how easy it is to make restaurant quality food in your very own home. Sous Vide attracts people all over the world. This method can cook the wide variety of the meals; especially this thing makes the technology in-demand nowadays. The restaurant method of cooking attracts not only chefs but a housewife and just food lovers. Contents of the book: Chapter 1 - Introduction Of The Sous Vide Chapter 2 - Sous Vide V/S Conventional Cooking Technique Chapter 3 - How Does The Sous Vide Technique Improve Presentation? Chapter 4 - How To Properly Cook Using The Sous Vide Technique? Chapter 5 - The First Rule Of Sous Vide Is Safety Chapter 6 - Some Additional Specific Tips To Safe Sous Vide Recipes Inside this cookbook you'll find only the best SousVide recipes for: Breakfast Meat Poultry Seafood Sides Desserts If you want to use sous vide to prepare amazing food simply and easily then this is the book for you!

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El libro está escrito en Inglés.
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