Compartir
Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products (en Inglés)
Ali Mohammad Abdo Al-Mahturi
(Autor)
·
LAP Lambert Academic Publishing
· Tapa Blanda
Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products (en Inglés) - Mohammad Abdo Al-Mahturi, Ali
$ 125.190
$ 173.880
Ahorras: $ 48.690
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 07 de Agosto y el
Lunes 19 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products (en Inglés)"
Bakery products role an important position in human nutrition locally and globally. In wheat of the gap between production and consumption, governments use grants from different countries. In this study, four varieties wheat were used from Yemeni (varieties: Saba 1 and Bahoath 13) and two from Egypt (varieties: Masr 1 and Gemmiza 11). Where the process of authorization of varieties was carried out by 72% in conditions similar to commercial milling in Egypt which is one of the new medium hardened varieties in the Yemeni and Egyptian markets, to study their suitability for the manufacture of bread and bakery products such as pan bread and Shamy bread.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.