Un libro para cada mamá hasta 80% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Art of the Cookie: Baking Up Inspiration by the Dozen (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.6 x 20.6 x 1.8 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9781616289744

The Art of the Cookie: Baking Up Inspiration by the Dozen (en Inglés)

Shelly Kaldunski (Autor) · Weldon Owen · Tapa Dura

The Art of the Cookie: Baking Up Inspiration by the Dozen (en Inglés) - Kaldunski, Shelly

Libro Nuevo

$ 22.440

$ 37.400

Ahorras: $ 14.960

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Art of the Cookie: Baking Up Inspiration by the Dozen (en Inglés)"

There's more to cookies than initially meets the eye. This revised edition of The Art of the Cookie is jam packed with delicious cookies recipes, which were selected for their visual appeal as much as their flavor, and top tips for cookie decoration. A beautifully crafted cookie is a work of art and beloved by all. Still-warm cookies fresh from the oven are irresistibly enticing but decorating the treats doubles the fun. Whether it's a cookie exchange, holiday gathering, or Mother's Day tea, these cookies promise exceptional flavor and a stunning visual that will be a memorable addition to any occasion. The Art of the Cookie presents over 40 delectable recipes and inspiring decorating ideas. Rather than focusing on the techniques of baking cookies, this book focuses on transforming a simple cookie into a masterpiece. Roll, cut, repeat - then get to work. This first chapter offers classic yet versatile roll-and-cut dough recipes, such as brown sugar cookies and gingerbread. The cookies may be ready to go but the decorations are not. Find clever, yet simple ideas for decorating any type of roll-and-cut: vibrant vanilla-sugar flowers; alphabet shapes flooded with icing and sprinkled with colorful sugars; and petits fours stacked to resemble a miniature wedding cake. Extravagant made easy. The second chapter includes classics with a modern twist, such as sparkly macaroons; wreath-shaped sugar cookies baked with lemon and thyme. Decoration and filling ideas include icing ornaments and striped cookies that taste and look like peppermint sticks. With gorgeous, colorful photographs throughout this book has all the encouragement and know-how you'll need to create artful cookies that look as if they were purchased from a pastry shop - and taste like it too.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes