Libros con propósito hasta 35% dcto y envío a luka  Ver más

Buscalibre.com Compra tus libros en Buscalibre, la libreria en español mas grande.
    Mi Cuenta

    Ingresa o Regístrate

    portada The Cajun Vegan Cookbook: A Modern Guide to Classic Cajun Cooking and Southern-Inspired Cuisine (en Inglés)
    Formato
    Libro Físico
    Año
    2021
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    250
    Encuadernación
    Tapa Dura
    Dimensiones
    25.6 x 20.6 x 2.4 cm
    Peso
    1.13 kg.
    ISBN13
    9781950968473

    The Cajun Vegan Cookbook: A Modern Guide to Classic Cajun Cooking and Southern-Inspired Cuisine (en Inglés)

    Krimsey Lilleth (Autor) · Blue Star Press · Tapa Dura

    The Cajun Vegan Cookbook: A Modern Guide to Classic Cajun Cooking and Southern-Inspired Cuisine (en Inglés) - Krimsey Lilleth

    Libro Nuevo

    $ 36.290

    $ 50.400

    Ahorras: $ 14.110

    28% descuento
    • Estado: Nuevo
    • Quedan 30 unidades
    Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
    Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 20 de Marzo y el Martes 26 de Marzo.
    Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

    Reseña del libro "The Cajun Vegan Cookbook: A Modern Guide to Classic Cajun Cooking and Southern-Inspired Cuisine (en Inglés)"

    Plant-based foodies rejoice: you can finally indulge in New Orleans' iconic cuisine thanks to the 130+ recipes in this first-ever Cajun vegan cookbook. Classic dishes like jambalaya, étouffée, gumbo, and hushpuppies have gone vegan in this delicious cookbook which blends Louisiana's beloved flavor profiles with plant-forward ingredients that are fresh and sustainable, yet still authentic and delicious. 130+ recipes inspired by the Big Easy (including 90+ gluten-free options): - Breakfasts and Breads: Molasses & Roasted Pecan Pancakes, Backwoods Buttermilk Biscuits and Gray, and Strawberry Peach Heart Tarts- Soups, Salads, and Poboys: Southern Belle Pepper Salad, Gulf Coast Oyster Mushroom Soup, and Swamp Queen Poboy- Entrees: Heart of the Bayou Étouffée, Jambalaya Collard Wraps, and Chili-Rubbed Butternut Squash Steaks- Sides: Fried Green Tomatoes, Kale & Tempeh'd Black-Eyed Peas, and Cajun Potato Wedges- Dressings, Sauces, and Toppings: Tangy Tabasco Dressing, Cajun Nacho Sauce, and Smoky Maple Bacon Bits- Desserts: French Quarter Beignets, Cinnamon King Cake, and Salted Pecan Pralines- Drinks: Jalapeño Cauldron Lemonade, Café Au Lait, and Hurricane Party Each of the recipes was created under the influence of powdered sugar, café au lait, Louisiana jazz, and a sprinkling of '90s jams by Krimsey Lilleth, founder of the late-and-great Los Angeles restaurant Krimsey's Cajun Kitchen. May this cookbook inspire you to try new things, have fun with your food, and be reminded that life is one big party. Enjoy! "Krimsey's restaurant was a real favorite of ours. We had her food at Billie's rehearsals often...fortunately for all of us, she just put out a Cajun vegan cookbook." - Maggie Baird, mother of Billie Eilish and FINNEAS and founder of the plant-based food initiative Support+Feed

    Opiniones del libro

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Preguntas frecuentes sobre el libro

    Respuesta:
    Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
    Respuesta:
    El libro está escrito en Inglés.
    Respuesta:
    La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

    Preguntas y respuestas sobre el libro

    ¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes