días Zig Zag hasta 45% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Confident Cook: Basic Recipes and how to Build on Them (Picador Cookstr Classics) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Categoría
Referencias
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781250146274

The Confident Cook: Basic Recipes and how to Build on Them (Picador Cookstr Classics) (en Inglés)

Irena Chalmers (Autor) · Picador · Tapa Dura

The Confident Cook: Basic Recipes and how to Build on Them (Picador Cookstr Classics) (en Inglés) - Irena Chalmers

Referencias

Libro Nuevo

$ 21.020

$ 35.040

Ahorras: $ 14.020

40% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 4 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 22 de Mayo y el Jueves 30 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Confident Cook: Basic Recipes and how to Build on Them (Picador Cookstr Classics) (en Inglés)"

Anyone who can understand the reasoning behind basic cooking techniques can become a creative, relaxed, and confident cook. Chalmers takes the would-be chef through how the addition or substitution of a few ingredients can transform a simple dish into a culinary masterpiece.The Confident Cook, invaluable to experienced cooks as well as to beginners, demonstrates that in fact there are only four or five basic methods of cooking food. Once mastered, these basic methods can be used with many different ingredients to create countless dishes. Chalmers shows how beef stew, braised veal, coq au vin, and a vegetable casserole, for example, are similar in their preparation; how a simple beef stew can become a hearty Mulligan, a Belgian carbonnade, a French boeuf bourguingnon, or your own less classic invention. More important, she shows how you can whip up something delectable from whatever supplies you have available without being tied to a recipe with specified ingredients.About two hundred recipes are given with logical and practical directions, and some seventy-five original line drawings clearly illustrate each technique and some of the finished dishes. But the heart of this book is the information that makes it possible to dispense altogether with recipes and to start experimenting―confidently and successfully―with your own creative cooking ideas.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes