Compartir
The Modern Cheesemaker: Making and Cooking With Cheeses at Home (en Inglés)
Morgan Mcglynn (Autor)
·
White Lion Publishing
· Tapa Dura
The Modern Cheesemaker: Making and Cooking With Cheeses at Home (en Inglés) - Morgan Mcglynn
$ 31.330
$ 62.660
Ahorras: $ 31.330
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 01 de Octubre y el
Miércoles 09 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Modern Cheesemaker: Making and Cooking With Cheeses at Home (en Inglés)"
There has been a huge growth in artisan cheese making in recent years, following hot on the heels of smoking, preserving and brewing, all traditional techniques that are drawing a new audience from people willing to invest their time to achieve satisfying results.The Modern Cheesemaker shows you how to make approximately 12 delicious cheeses such as halloumi, pecorino, mozzarella and Indian paneer at home. Using easy-to-follow instructions and including Morgan’s expert tips, you’ll learn how to become your own artisan cheesemaker. This beautifully photographed book also contains recipes for breakfast, lunch and dinner using the cheeses you’ve created. Read the inspiring and fascinating profiles of cheesemakers from around the world. All of them are experts and they impart their interesting stories and also share their favourite cheese recipes. Cheesemakers include Imran Saleh from India, Italy’s Rosa Pidello Rosso, French creamery Beillevaire, and Old Chatham in the United States who formed the largest dairy farm in North America.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.