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portada This Cheese is Nuts! Delicious Vegan Cheese at Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780735213791

This Cheese is Nuts! Delicious Vegan Cheese at Home (en Inglés)

Julie Piatt (Autor) · Avery · Tapa Blanda

This Cheese is Nuts! Delicious Vegan Cheese at Home (en Inglés) - Julie Piatt

Libro Nuevo

$ 25.310

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 44 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 10 de Mayo y el Jueves 16 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "This Cheese is Nuts! Delicious Vegan Cheese at Home (en Inglés)"

The essential primer and guide to preparing delicious, totally vegan, nut-based cheeses, from the coauthor of The Plantpower Way.   In their debut cookbook, The Plantpower Way, Julie Piatt and her ultra-endurance athlete husband, Rich Roll, inspired thousands to embrace a plant-fueled lifestyle, and through their advocacy efforts, podcasts, and talks, countless people are now enjoying healthier and more vibrant lives. In This Cheese is Nuts, Julie is bringing that message to the forefront once more, with a stunning collection of flavorful nut-based cheeses. Julie has always been known for her dairy-free cheeses, and here she shares seventy-five recipes using almonds, cashews, and other nuts to create cheeses anyone can make right at home. Nut-based cheeses are on the cutting edge in the world of vegan cuisine. They’re remarkably simple to prepare (all you need are a few simple ingredients and a basic dehydrator), and in as little as twenty minutes, you can have an assortment of tasty fresh cheeses fit for any occasion. Even creating aged cheeses is easy—they require only a day or two in the dehydrator, so making “fancier” cheeses, like Aged Almond Cheddar, is an almost entirely hands-off process. And though they’re delectable on their own, Julie’s nut-based cheeses are a terrific component in her recipes for Raw Beet Ravioli with Cashew Truffle Cream, Country Veggie Lasagna with Fennel and Brazil Nut Pesto, French Onion Soup with Cashew Camembert, and more. Filled with the essential tips, tools, and mouth-watering recipes home cooks need to immerse themselves in the world of nut-based cheese-making, This Cheese is Nuts will demonstrate why nut cheeses should be part of any healthy, sustainable diet.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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