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Vietnamese Cuisine in New Orleans (en Inglés)
Suzanne Pfefferle
(Autor)
·
Lenny Delbert
(De… (fotógrafo))
·
Pelican Publishing Company
· Tapa Dura
Vietnamese Cuisine in New Orleans (en Inglés) - Pfefferle, Suzanne ; Delbert, Lenny
Libro NuevoOrigen: USA
*
Envío: 11 a 16 días háb.
$ 19.210$ 13.830
* (Costos de importación incluídos en el precio)
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Vietnamese Cuisine in New Orleans (en Inglés)"
Highlighting favorites such as phó and bánh mì, Pfefferle takes readers on a culinary tour of family traditions, festivals, and urban farms. A delightful range of recipes is included-from Vietnamese classics supplied by family-run restaurants to Asian-inspired dishes created by chefs Emeril Lagasse and John Besh.This pictorial guide focuses on a dynamic cuisine and the history of the local Vietnamese community following the fall of Saigon in 1975. Pfefferle showcases the flavors of family life, the seafood industry, and the annual Tõt festivities. A glossary defines Vietnamese words and ingredients.
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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
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