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portada Wood-Fired Cooking: Techniques and Recipes for the Grill, Backyard Oven, Fireplace, and Campfire (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
1580089453
ISBN13
9781580089456

Wood-Fired Cooking: Techniques and Recipes for the Grill, Backyard Oven, Fireplace, and Campfire (en Inglés)

Mary Karlin (Autor) · Ten Speed Pr · Tapa Dura

Wood-Fired Cooking: Techniques and Recipes for the Grill, Backyard Oven, Fireplace, and Campfire (en Inglés) - Mary Karlin

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Wood-Fired Cooking: Techniques and Recipes for the Grill, Backyard Oven, Fireplace, and Campfire (en Inglés)"

The modern guide to cooking at home using a wood fire, with more than 100 diverse recipes.This contemporary collection of recipes from chef-instructor Mary Karlin covers the range of wood-fired cooking options available to home cooks. From flame-licked Plank-Roasted Porterhouse or Grilled Naan to a hearth-baked Milanese Risotto, Leek, and Asparagus Tart or Warm Chocolate-Chipotle Cakes, Karlin's unassuming yet refined kitchen sensibility shines through in every dish. With a vast knowledge of terrific ingredients, the diverse flavor characteristics of hardwoods, and the best live-fire techniques and equipment now available, Karlin is a passionate advocate for this growing trend. Her globally inspired Indian, Italian, Mediterranean, American, and North African recipes for cooking over live flame and embers are paired with contributions from Peter Reinhart, Bruce Aidells, Deborah Madison, and other fired-up chefs. Whether you're a seasoned barbecue expert or you just bought your first bag of lump charcoal, WOOD-FIRED COOKING will have you stoking appetites in no time.

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El libro está escrito en Inglés.
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